به نام هستی بخش بی همتا

«اللهُ الَذِّى سَخَّرَلَکُمْ الْبَحْرَ»

ایران سرفراز در آستانه‌ی بنیان‌گذاری تمدنی نوظهور و دانش بنیان در عرصه جهانی است. این تمدن محصول حمایت از نخبگان و بسترسازی جهت گردهم‌آیی آنان در راستای هم‌افزایی‌های ارزشمند علمی-پژوهشی است. موقعیت ژئواستراتژیک و حساس سرزمینی، در کنار محیط‌زیست طبیعی و انسانی غنی و متنوع کشورمان باعث شده تا یکی از مباحث مطرح در حوزه نخبگانی پژوهشگران دغدغه‌مند ایرانی، مدیریت پایدار و پایداری مدیریت زیستگاه‌ها و منابع طبیعی خاصه در مناطق دریایی-ساحلی بوم­سازگان‌های آبی خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر باشد.

در همین راستا دانشگاه تهران، به عنوان نماد آموزش عالی کشور، بر آن شد تا با برگزاری اولین همایش بین المللی علوم دریایی مورخه 23 آذر 1401 در بندرعباس گردهمایی علمی با حضور سرآمدان علوم دریایی کشور و ارائه آخرین یافته‌های علمی در این زمینه برگزار نماید. این همایش با هدف ایجاد بستر همفکری و تعامل سازنده متخصصان دانشگاهی با مدیران،‌ صنعت گران، کارآفرینان و سایر دغدغه‌مندان حوزه‌های دریایی-ساحلی، به میزبانی پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران و با همکاری پردیس ارس دانشگاه تهران و دانشگاه هرمزگان برگزار خواهد شد.

در پایان، هیئت رییسه اولین همایش ملی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستم‌های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه ضمن قدردانی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و سازمان‌های دست‌اندکاری که مراتب حمایت خود از این همایش را ابراز کرده‌اند، امیدوار است استقبال شایسته محققان و دانش‌پژوهان کشور از این رویداد باعث گفتمان‌سازی و توسعه پژوهش‌های نظری و عملی ارزشمند در حوزه مطالعاتی علوم دریایی شود.

دکتر احمد نوحه گر                                دکتر محمدجواد امیری                            دکتر محمدهادی علوی

رییس همایش                                      دبیر اجرایی همایش                                  دبیر علمی همایش