دانشگاه تهران نخستین همایش ملی "علوم دریایی" با رویکرد نوآوری در اکوسیستم‌های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه را برگزار می‎کند
1401-08-17
دانشگاه تهران نخستین همایش ملی "علوم دریایی"  با رویکرد نوآوری در اکوسیستم‌های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه را برگزار می‎کند

نظر به اهمیت موضوع نوآوری در اکوسیستم­های آبی در جامعه زیستی و اقتصاد دریایی و ضرورت تبادل اطلاعات صاحب نظران این حوزه، با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارایه دستاوردهای پژوهشی و علمی اندیشمندان، پژوهشگران و دست‌اندرکاران حوزه های دریایی نخستین همایش ملی "علوم دریایی"  با رویکرد نوآوری در اکوسیستم­های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه توسط "پژوهشکده علوم دریایی- دانشگاه تهران" با حمایت مؤثر ارگان­ها، سازمان­ها و مجامع علمی و دانشگاهی به میزبانی دانشگاه تهران در روز بیست و سوم آذرماه سال‎جاری در بندرعباس برگزار می‎شود.

به گزارش دبیرخانه همایش ملی علوم دریایی، این همایش به همت پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران و با حمایت ارگان‎های دغدغه‎مند و مجامع علمی در محورهای "علوم و مهندسی محیط‌زیست با نگاه ویژه بر محیط‌زیست دریایی"، "زیست‌شناسی، بوم‌شناسی و دیرینه‌شناسی دریایی"، "تنوع زیستی و حفاظت از محیط‌زیست دریایی"، "آلودگی محیطی با نگاه ویژه بر آلودگی ساحلی-دریایی"، "تغییرات آب و هوایی با رویکرد اقیانوس‌شناسی جوی"، "عمران و ساخت و ساز با نگاهی ویژه بر سازه‌های آبی"، "گردشگری با رویکرد اکوتوریسم ساحلی-دریایی"، "اقتصاد با رویکرد تجارت زیستی- آبی"، "برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش در جوامع ساحلی-دریایی"، "توسعه پایدار در جوامع ساحلی-دریایی"، "ارزیابی اثرات توسعه و آمایش سرزمینی در جوامع ساحلی-دریایی" برگزار می‎شود.

مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش برای پژوهشگران تا تاریخ هشتم آذرماه بوده و همچنین علاقمندان به مشارکت یا حضور در این همایش می‎توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس msriconf.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

مقالات پذیرفته شده در نخستین همایش ملی "علوم دریایی" در سامانه های معتبر علمی-پژوهشی از قبیل ISC به کد 49359-01221،  CIVILICA  و  SIDنمایه شده و پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران از پژوهشگران و استادان این حوزه دعوت می‎نماید تا با ارائه مقالات و دستاوردهای علمی در راستای ارتقای سطح علمی این همایش گامی استوار بردارند.