برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست گذاری همایش ملی علوم دریایی
1401-08-21
برگزاری نخستین  جلسه شورای سیاست گذاری همایش ملی علوم دریایی

شورای سیاست گذاری نخستین همایش ملی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستم­های آبی با تکیه بر اقتصاد دریا پایه توسط برگزار شد.به گزارش روابط عمومی همایش علوم دریایی،‌ جلسه هیات رییسه و کمیته اجرایی نخستین همایش ملی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستم های آبی با تکیه بر اقتصاد دریا پایه در روز شنبه، سی ام مهرماه با هدف تبادل نظر و اتخاذ تصمیمات مربوطه برگزار شد.

در این جلسه دکتر احمد نوحه گر -رییس همایش- ، دکتر محمد جواد امیری-دبیر اجرایی-، دکتر محمد هادی علوی -دبیر علمی-، مهناز جدیدی -مسوول کمیته داوری-، رضا فراهانی - مسوول کمیته تشریفات و تدارکات-، حامداحمدی -مسوول کمیته طراحی و انفورماتیک-، امیرعلی برومند -مسوول دبیرخانه همایش- و پانیسا حسن زاده -مسوول کمیته روابط عمومی و تبلیغات- حضور داشتند.

در جلسه مذکور، کمیته اجرایی اقدامات صورت گرفته را شرح دادند و با تبادل نظر و رایزنی درباره نحوه داوری، حامیان، شیوه حمایت ها، محل اقامت، انتشار مقالات برتر، مهمانان، سخنرانان و محل برگزاری، تصمیمات و سیاست های مربروطه اتخاذ شد.

بر این اساس مقالات برتر به صورت سخنرانی در سالن اصلی و سالن جانبی در دانشگاه هرمزگان ارائه می شود ؛ همچنین مقالات برتر، در سه نشریه علمی-پژوهشی منتشر می شود.

نخستین همایش ملی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستم های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه به میزبانی و همت پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران، با حمایت مادی "پردیس بین المللی ارس، منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس،‌ شرکت شهرک های صنعتی استان هرمزگان، پارک علم و فناوری هرمزگان و صندوق ملی محیط زیست" و با حمایت معنوی "دانشگاه شهیدبهشتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر"، در دانشگاه هرمزگان برگزار می شود.