تقدیر از ارائه های برتر دانشجویی در همایش بین المللی علوم دریایی
1401-09-16
تقدیر از ارائه های برتر دانشجویی در همایش بین المللی علوم دریایی

با هدف تشویق دانشجویان به پژوهش و مقاله نویسی، از سه ارائه‌ی شفاهی و یک پوستر برتر دانشجویی در همایش بین المللی علوم دریایی، تقدیر می شود.

به گزارش دبیرخانه همایش بین المللی "علوم دریایی"، در راستای تشویق دانشجویان به مقاله نویسی، پژوهش و ارائه مطلوب مقاله در سمینارها، در نخستین همایش بین المللی علوم دریایی، به سه ارائه‌ی شفاهی و یک پوستر  برتر دانشجویی در همایش بین المللی علوم دریایی، هدیه نقدی تعلق می گیرد.

روز گذشته در پی برگزاری جلسه هیات رییسه و جلسه کمیته اجرایی همایش، مقرر شد به سه ارائه‌ی شفاهی و یک پوستر  برتر دانشجویی، هدیه نقدی تعلق گیرد و همایش بین المللی "علوم دریایی" نه تنها فرصتی برای تبادل نظر اساتید و پژوهشگران بلکه فرصت ارزشمندی برای کسب تجربه مطلوب توسط دانشجویان باشد بنابراین تقدیر از برگزیدگان در این حوزه در دستورکار قرار گرفت.

نخستین همایش علوم دریایی به صورت بین المللی در روز بیست و ششم آذرماه در دانشگاه هرمزگان واقع در بندرعباس، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسوولین ارشد دانشگاه تهران برگزار می شود؛ علاقه مندان می توانند مقاله های خود را تا روز هجدهم آذرماه از طریق سایت همایش به آدرس https://msriconf.ut.ac.ir به دبیرخانه ارسال کنند.